Nederland is bij uitstek het land om as te verstrooien op binnenwater of de Noordzee.

Als u kiest voor asverstrooiing op de Noordzee adviseren wij u gebruik te maken van urnbootje XL. Dit is ons grootste urnbootje en is geschikt voor het verstrooien van de as van een volwassene op zee. Doe dit bij voorkeur vanaf een boot of schip. Het gemakkelijkste is daarvoor het gebruik van een zwemdek dicht bij het water. Als u het urnbootje vanaf een hoger gelegen dek te water wilt laten hebben wij daar ook opties voor. Neemt u hiervoor contact met ons op.

De grote rivieren zoals de Rijn, de Maas, de Waal en de IJssel zijn zeer geschikt voor asverstrooiing met een urnbootje. Ook de meren zoals het IJsselmeer, Markermeer, de Friese meren en de Zuid- en Noordhollandse plassen zijn bron van vele mooie herinneringen en daarmee een zeer gewilde lokatie voor asverstrooiingen.

U kunt vanaf vele kades, steigers en waterkanten bij het water komen of misschien kunt gebruik maken van een boot, schip of jacht.

Kleinere rivieren en waterlopen zijn ook buitengewoon geschikt voor het gebruik van urnbootjes voor asverstrooiing. Er zijn werkelijk ontelbare plekken waar het urnbootje gebruikt kan en mag worden.